Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin semtı dizi, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere özge yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı gün opsiyonel olarak allıkınan hidrolik grup ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen esas etken fiil kapının ode metanet seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Unutmayın ki yangın çabucak sakin ertelenmek ve kaçış düşünceınıza doğru ertelenmek çok önemlidir. Bu rehberde tamlanan adımları kovuşturulma ederek yangın eminği açısından hazırlıklı mümkün ve yangın simultane kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve Yangın Çıkış Kapısı adımları tek yekta alın. Kaymamak bağırsakin tetik adımlar atın. Yangın merdivenlerinde diğer insanlarla karşıtlaşırsanız, sakin olun ve sırayla akım edin.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapları yararlanma yerına göre, rengine göre ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması hordaki gibidir

Mülakat Noktası Belirleyin: Kaçış maksatının bir parçası olarak, yangın sonrası mülakat noktası belirleyin. Bu, yangın sırasında ayrıldığınız aile üyeleri yahut iş ihvanınızla tekrar buluşabileceğiniz güvenli bir noktadır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kırmızıındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi sıfır binalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page